Un junghi intercostal

Acum doua zile mi-am pregatit lucrurile sa plec acasa, pana acum toate bune. Dar cand am ridicat geanta sa o pun pe umar am inceput sa simt o durere sub piept pe partea dreapta dar nu am bagat de seama desi ma tinea destul de tare. Partea urata a urmat cand am ajuns acasa pentru ca durerea s-a mutat la spate si pleca de la paravertebralul din zona omoplatului pana aproape de zona lombara. Abea atunci mi-am dat seama ca e vb de un junghi inter costal aparut din cauza ca am stat in curent. Durerea este destul de suparatoare deoarece apare de fiecare datat cand inspir si asta deoarece se mareste volumul plamanului drept care apasa pe muschi.
Mai rau este ca nu trece prin masajul pe care il practic deoarece nu tine de vre-o deplasare a acoloanei sau a vre-uni os, ci este o simpla contractare musculara care se trateaza doar cu unguiente care sa incalzeasca zona si administrarea de antiinflamator.
Dar acum vad ca e mult mai bine dupa ce am apucat sa iau 3 antiinflamatoare si sa dau destul de des cu creme, si tin sa precizez ca durerea a fost doar de o zi jumatate, deci a trecut foarte repede in conditiile in care ne tratat ar tine cam 4-5 zile durerea asta in cazurile fericite.
Asa ca sa recapitulam: dak vrei sa iti treaca cat mai repede un junghi aparut din cauza statului in curent, trebuie sa iei antiinflamator si sa dai cu crema care incalzeste muschiul. Daca si crema este data destul de des va garantez ca durerea nu va tine mai mult de 2 zile.