Am un picior mai lung si unul mai scurt

Sunt multe persoane care sufera de aceasta ,,problema'' care in prima faza nu creeaza nici o neplacere. Dar daca nu este tratata ea poate degenera iar daca la inceput diferenta dintre picioare este atat de mica incat nu se observa, ea va ajunge sa fi destul de vizibila. Marea majoritate a persoanelor au aceasta afectiune inca de la nastere sau in urma unu accident. 
La inceput ea nu da nici o durere deoarece cauza acesteia poate fi din genunchi sau din sold, si nici de cum ca persoana respectiva ar avea din nastere un picior mai lung si unul mai scurt. Am intalnit cateva cazuri, pana acum, in care sa constat ca adevarata problema se afla in pozitia incorecta a coxalelor. Si evident ca s-a putut rezolva in decursul catorva sedinte. Dar daca stam asa e posobil sa resimtim efectele mai tarziu, in sensul ca, deplasarea coxaleleor v-a deveni din ce in ce mai evidenta. Partea rea este ca din acest moment incepem sa activam o reactie in lant, adica incepe si coloana sa sufere putin cate putin. Coxalele fiind baza coloanei automat daca baza nu este dreapta, va incepe sa traga dupa ea si stalpul in cazul nostru coloana. Si de aici incep sa apara prima oara durerile de spate in zona lombara si exista posibilitatea sa apara si mai sus. 
Ca si o concluzie, as putea spune sa incercati sa urmariti ca lumgimea picioarelor sa fie egala tocmai in ideea de a nu ajunge in acel punct in cara sa apara durerea. Eu intodeauna spun ca mai bine este sa preveniti o afectiune decat sa asteptati pana ca v-a trebui tratata.
In cateva sedinte de masaj de indreptare a coxalelor aceasta afectiune poate fi tratata.