Durere de picior

Am intalnit persoane cu dureri de picior. Durerea incepe mai intai in zona lombara poate fi la inceput ca un disconfort sau pur si simplu apare la o intensitate destul de mare in urma unei miscari mai bruste sau dupa ridicarea unei greutati. Iar durerea care la inceput este ca un disconfort iar mai apoi se agraveaza. Dar ambele somptome duc si in punctul in care incepe sa coboare pe un picior. Poate ajunge pana in genunchi sau chiar pana in calcai. Pe langa dureri se mai poate intampla sa apara si senzatie de amorteala sau de caldura. Durerea este suparatoare, si in unele cazuri poate sa apara si pierderea controlului de 100% a piciorului. Oricum ar fi problema este cauzata de un nerv obturat in zona lombara sau din sold. Daca obturarea nervului este in zona lombara apare din cauza unei dizlocari a coloanei iar daca este din sold apare din cauza ca poate fi piciorul deplasat din pozitia lui fireasca. Durerile pot si ameliorate cu ajutorul unor creme antiinflamatoare sau pastile. Dar nici unu din acestea nu trateaza locul deoarece nu poate sa vina sa dea la loc deplasarea.
Afectiunea poate fi tratata in totalitate prin masajul de indreptarea a coxalelor si automat vor disparea si durerile. Dupa ce dizlocarea este rezolvata este foarte benefic si aplicarea unui ameste din argila dizolvata in ceai de lavanda si ace de pin.
Mod de preparare: se face ceai din ace de pin si lavanda nu foarte mult, iar apoi argila se pune intr-un castron si peste se toarna ceaiul pana se va face ca o pasta, sau mai bine zis se va face namol. Amestecul este aplicat pe zona dureroasa si se sta asa in jur de 35-40 de minute. Timp in care se va usca iar in tot acest timp v-a actiona pe nervul si pe muschiul afectat. Se executa aceasta aplicare in fiecare seara timp de 10 seri. Amestecul actioneaza pe nerv calmandul si tot o data curata si orice impuritate care poate crea un dop. Iar inflamatia din muschi v-a disparea. Amestecul poate fi aplicat chiar daca in prealabil nu s-a intervenit cu un masaj de indreptare a coxalelor, dar efectele se vor vedea intr-un timp mai mare.